Duikexcursies in Azië

Duiken in helder blauw water? Onze bestemmingen hebben prachtige duikbestemmingen voor alle duikniveaus, van beginner tot aan ervaren. We hebben verschillende plaatsen voor u uitgezocht die u samen met onze Engelssprekende gids kunt verkennen. Om de kwaliteit en veiligheid te garanderen worden er in kleinere groepen gedoken (1 tot 4 personen per instructeur). De meeste plaatsen zijn het beste te bereiken per boot.

 

 

Duiken In Azie

Japan

Beginner

Okinawa - Blue Cave, Maeda Point en Yamada Point

Thumbnail Duiken BegninerDeze duikplaatsen liggen relatief dicht bij elkaar en zijn eenvoudig in één dag te bezoeken. Maeda Point is niet alleen populair bij duikers maar wordt ook regelmatig bezocht door verschillende scholen vis zoals zuigkarpers, koraalduivels, maanvissen en clown vissen.  Blue Cave heeft zijn naam te danken aan de geweldig blauwe gloed doordat het zoetwater met het zoute zeewater mixt. De dag wordt afgesloten bij Yamada point in het noorden van Okinawa.

Okinawa - Cape Minna

Beginner Duik ThumbnailTen Westen van de Motobu Pennisula is Minna eiland. Door zijn interessante vorm wordt het eiland ook wel het “Croissant eiland” genoemd. Dit eiland heeft prachtige witte stranden en is omringd door kleurrijke koraal en kristal helder water. Duiken in de omgeving van Minna eiland geeft veel afwisseling.

Intermediate

Okinawa - Cape Manzamo

Thumbnail Duiken IntermediateCape Manzamo is te vinden in het Noorden van Okinawa en is omringd met verschillende interessante en adembenemende plekken om te bezoeken. Als u goed door de zeebodem speurt zult u verschillende zeewezens kunnen vinden, van hengelaarsvissen tot schorpioenvissen en af en toe een Solenostomus of zeedraak.

Okinawa - Cape Zamba

Thumbnail Duiken Intermediate Cape ZambaCape Zamba heeft kristal helder water en diepzeemuren die iets weghebben van een onderwater zandkasteel. Boven het water is ook veel moois te zien, zo kijkt u onderweg naar de startplaats naar de Zamba Vuurtoren bovenop een steile klif. Onderwater wachten u andere beelden zoals canyons, kloven en onderwater tunnels.

Okinawa - Kerama Eilanden

Thumbnail Duikexcursie Boot OkinawaDe Kerama Eilanden zijn een van de weinige nationale parken in Okinawa. Toch gaat iedereens aandacht naar het omliggende water. In de zomer is duiken en geliefde activiteit en in de winter is er de mogelijkheid om de walvis migratie te zien.

Ervaren

Okinawa - USS Emmons

Thumbnail Duiken ErvarenDe bekende mijnenveger USS Emmons van de tweede wereldoorlog begon als een Gleaveklasse torpedojager in 1941. 56 jaar na het zinken, werd het schip pas ontdekt op de zeebodem van Okinawa. Dit schip ligt op een diepte van 45 meter net buiten de kust van Kouri Eiland en is binnen 5 minuten te bereiken per boot.