De mooiste individuele Zuid Korea reizen

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van Zuid Korea reizen. Deze Zuid Korea reizen kunnen wij naar uw wensen aanpassen.

Japan specialist Olga

Olga Bliek, Zuid-Korea specialist

Ik ben al ruim 25 jaar werkzaam in de reiswereld en ik heb véél gereisd, vooral in Azië. Reizen is dan ook mijn lust en mijn leven. Ik ben een echte Azië-gek. Van Zuid-Korea en van Japan heb ik mijn specialisme gemaakt. Díe kennis en ervaring deel ik graag met u om de ideale reis voor u samen te stellen.

+31 (0)70 – 8200 324             info@ikitravels.nl

 

De mooiste individuele Zuid-Korea reizen

Reist u naar Zuid-Korea dan valt u van de ene in de andere verbazing. U vindt in Zuid-Korea hypermoderne architectuur, de nieuwste K-pop merchandise en fancy gadgets op de elektronicamarkten. Maar ook voor eeuwenoude tempels, historische paleizen en hanoks (traditionele Koreaanse huizen) moet u naar Zuid-Korea. Laat de locals u helpen met het uitzoeken van een prachtige hanbok (traditionele klederdracht) en wandel door de historische paleizen. Wilt u echt eens tot rust komen, overnacht dan bij de gastvrije monniken die u graag rondleiden door de prachtige tempels. Op het subtropische eiland Jeju met zijn vele stranden en indrukwekkende natuur is het heerlijk vertoeven. Geniet van een heerlijke Koreaanse BBQ en leef u uit in een van de vele karaoke bars. De onderstaande Zuid-Korea voorbeeldreizen kunnen wij helemaal naar uw wensen aanpassen. 

 

ikipedia

inwoners : 51.181.000
hoofdstad: Seoul
oppervlakte: 2 x Nederland
lokaal gerecht: kimchi
lokale drank: soju
bekend om: K-pop, DMZ

Onze Zuid-Korea voorbeeldreizen

Zuid Korea Hoogtepunten Hanbok9 daagse Hoogtepunten reis Zuid-Korea

Seoul – Gyeongju – Busan

In deze 9-daagse Zuid-Korea reis maakt u kennis met het hippe Seoul, de tempels van Gyeongju, de voormalige hoofdstad van het Shilla rijk en u sluit de Zuid-Korea reis af met een bezoek aan de tweede stad van Zuid-Korea: de bruisende havenstad Busan. Complete Zuid- Korea Hoogtepunten rondreis op maat vanaf 575,- euro.

Button Lees Meer Zuid Korea

 

Zuid Korea Veelzijdig Gyeongju14 daagse Veelzijdig reis Zuid-Korea

Seoul – Gyeongju – Busan – Jeju

iki Travels heeft een compacte reis van 14 dagen voor mensen die de hoogtepunten van Z-Korea willen zien inclusief een verblijf op het vulkanisch eiland Jeju. U bezoekt de 2 belangrijkste steden Seoul en Busan en de historische, voormalige hoofdstad Gyeongju en u sluit uw reis naar Korea af met een verblijf op het landschappelijk “honeymoon”eiland Jeju. Deze Veelzijdig Zuid- Korea rondreis is op maat vanaf 945,- euro.

Button Lees Meer Zuid Korea

 

Zuid Korea Wandelreis Geoje15 daagse Wandelreis Zuid-Korea

Seoul – Sognisan – Jeonju – Boseong – Geoje – Busan – Jeju – Seoul

Een reis door Zuid-Korea waarbij u gebruik maakt van een huurauto. Dit biedt de mogelijkheid om gemakkelijk fantastische wandelgebieden op te nemen in de route. U bezoekt prachtige natuurparken en authentieke dorpjes.

Button Lees Meer Zuid Korea

 

Zuid Korea Autoreis Soraksan17 daagse Rondreis per huurauto Zuid-Korea

Seoul – Seoraksan – Gangneung – Andong – Gyeongju – Busan – Jeju – Seoul

In deze Zuid-Korea rondreis maakt u gebruik van een eigen huurauto waardoor u de mogelijkheid heeft om ook minder bezochte plaatsen aan te doen. Naast een uitgebreide kennismaking met de hoofdstad, bezoekt u Seoraksan, u verkent de oostkust van Zuid-Korea en u overnacht in een traditionele Hanok op het platteland.Complete Zuid-Korea per huurauto rondreis op maat vanaf 1.495,- euro.

Button Lees Meer Zuid Korea

 

Zuid Korea Compleet Jeonju17 daagse Zomerreis Zuid-Korea

Seoul – Daegu – Gyeongju – Busan – Jeju – Jeonju

Een mooie zomerreis voor de meest volledige Zuid-Korea ervaring. De enorme diversiteit van Zuid-Korea komt goed naar voren in deze reis. Zo ervaart u de bruisende jongerencultuur in steden als Seoul, Busan en Jeonju. U maakt kennis met de historie van Zuid-Korea in Gyeongju en de rust in het National Park op het eiland Jeju. Deze Zuid-Korea Zomerreis op maat vanaf 1280,- euro.

Button Lees Meer Zuid Korea

 

Zuid Korea Familiereis Seoul Festival17 daagse Familiereis Zuid-Korea

Seoul – Jeonju – Suncheon – Yeosu – Boseong – Gokseong – Jeju

In deze afwisselende familiereis bezoekt u de metropool Seoul, het cultuurhistorische Jeonju, het Koreaanse platteland met zijn groene theevelden, de prachtige zuidkust en het subtropische eiland Jeju. Deze reis is te boeken vanaf 1450,- euro inclusief hotels met ontbijt, vervoer per trein, binnenlandse vluchten en autohuur. Complete Zuid-Korea Familie rondreis op maat vanaf 1450,- euro.

Button Lees Meer Zuid Korea

 

Zuid Korea Japan Reis Seoul22 daagse Zuid-Korea Japan reis [Jubileumreis]

Seoul – Busan – Hiroshima – Kyoto – Kanazawa – Shirakawa – Takayama – Tokyo

Twee landen in één reis, twee landen die veel met elkaar gemeen hebben en toch zó verschillend zijn. Deze 22 daagse Zuid-Korea Japan reis is te boeken van 2450,- euro inclusief hotels met ontbijt, vervoer per trein en speedboot van Zuid-Korea naar Japan.

Button Lees Meer Zuid Korea

 

Zuid Korea Zomer SeoulDeoksugung22 daagse reis Compleet Zuid-Korea

Seoul –  Gyeongju – Busan – Geoje – Tongyeong – Suncheon – Yeosu – Jeju

Een combinatie van moderne en traditionele steden en zon, strand en zee. U bezoekt de mediterraanse tuinen op Geoje eiland, het nog onbekende Tongyeong, het natuurgebied van Suncheon, de groene theevelden in Boseong, de gemoedelijke havenstad Yeosu en u kunt ook heerlijk uitwaaien op het subtropische eiland Jeju. Complete Zuid-Korea Compleet rondreis op maat vanaf 1980,- euro.

Button Lees Meer Zuid Korea

 

Zuid-Korea Guinsa Temple Danyang-gun
Zuid-Korea Reizen Jeju Songaksan Mountain
Klik hier voor onze jubileumreizen
groepsreis Zuid Korea trom
Zuid Korea Festival vissen
groepsreis Zuid Korea seoul
Zuid Korea, Hahoe Village, Maskers
Dmz Noord-Korea Soldaten Foto iki Travels
Klik hier voor onze jubileumreizen
Zuid Korea, Maaltijden; Bibimbap
Zuid Korea, Jeju Cheonjiyeon Waterfall

Net twee weken terug van vakantie Seoul en Japan. Een geweldige tijd gehad dankzij de goede organisatie van Iki Travels. Mijn bedoeling was om wat langer in Seoul te blijven maar ik kreeg de kans om w

Lees meer
Mary-Lou

We zijn nu 2 dagen thuis en nog steeds aan het nagenieten van onze prachtige reis door Zuid-Korea. We willen jullie hartelijk bedanken voor het regelen van onze reis en het snelle handelen bij het op

Lees meer
Blanca

De hoeveelheid informatie was zo groot, dat ik het daardoor af en toe pas achteraf zag.

Herman

We kijken terug op een bijzondere en mooie reis in Korea met ons gezin. Bedankt voor het regelen!

Sonja

Er was een tijd dat ik dacht dat er altijd wel iets te mekkeren valt over een reisorganisatie. Vage informatie, plotselinge meerkosten, gedoe over voorwaarden of ellende die pas tijdens de reis de kop

Lees meer
Arjen

Het was goed geregeld en het was een fijn gevoel dat de treinkaartjes er waren toen we aankwamen in Zuid-Korea en Japan. Wel moet ik erbij schrijven dat als ik thuis niet uitgezocht had wat we wilde z

Lees meer
Teun en Ellie

Dankjewel Nadia van Iki Travels voor het zo goed op maat verzorgen van onze onvergetelijke reis naar Zuid-Korea en Japan. Hoogtepunt vonden we het gezamenlijk met de Japanners herdenken van de bom op

Lees meer
Peter

Zuid-Korea Bouwstenen

Hieronder vindt u een aantal Bouwstenen Zuid-Korea die als aanvulling gelden voor de Zuid-Korea rondreizen die hierboven beschreven worden of bij een Zuid-Korea reis op maat. Het is niet mogelijk om Bouwstenen los te boeken.

Bouwstenen Zuid-Korea

Hieronder vindt u een aantal Bouwstenen Zuid-Korea die als aanvulling gelden voor de Zuid-Korea rondreizen die hierboven beschreven worden of bij een Zuid-Korea reis op maat. Het is niet mogelijk om Bouwstenen los te boeken.

K-Drama tour, 4 dagen

Zuid-Korea Drama HanbokBezoek de filmlocaties van bekende K-dramas zoals Winter Sonata, Love in the Moonlight en Mr. Shunshine. U gaat naar opnamelocaties die u meenemen naar Korea van 100 jaar geleden en naar cultuurhistorische locaties waar u in traditionele kleding kunt rondlopen.

Button Lees Meer Zuid Korea

Fietstocht Jeju eiland, 4 dagen

Bouwsteen Jeju Fietsen iki TravelsJeju is een vulkanisch eiland waarvan het grootste deel van het eiland nog ongerept is. Voor natuurliefhebbers is dit de perfecte bestemming voor een meerdaagse fietstocht over het eiland. Deze vier daagse fietstocht is te boeken vanaf 374,- euro inclusief hotels met ontbijt, fietshuur, fietskaart, mogelijkheid om bagage te stallen en bereikbaarheid van onze agent in geval van nood.

Button Lees Meer Zuid Korea

DMZ + JSA Noord-Koreaanse grens

DMZ JSA Area Blauwe Barakken IcoonTijdens de DMZ+JSA excursie ervaart u de intense spanning en nasleep van de Koreaanse oorlog die feitelijk nooit is afgelopen. Hier kunt u voet zetten op Noord-Koreaanse bodem en oog in oog staan met Noord-Koreaanse soldaten. Het hoogtepunt van de excursie is het bezoek aan de Panmunjom – beter bekend als de JSA (Joint Security Area). Tot op de dag van vandaag is het de meest bewaakte grens ter wereld.

Button Lees Meer Zuid Korea

Eilandhoppen Tsushima en iki eiland , 5 dagen

Miuda Beach IcoonTussen Zuid-Korea en Kyushu liggen de Japanse eilanden Tsushima en iki. Tsushima is een gemoedelijk eiland op 50 km van Busan (Zuid-Korea) en bestaat grotendeels uit bergen.Verken de prachtige natuur van het eiland per fiets. Onderweg is het heerlijk vertoeven aan een van de stranden. Verbaas u over de unieke rotsformaties die de eilanden kennen en geniet van de prachtige witte zandstranden.

Button Lees Meer Zuid Korea

Zuid Korea Kort , 7 dagen

zuid korea seoul paleis wacht kleinSeoul – Busan

In deze korte Zuid-Korea reis maakt u kennis met de hoofdstad Seoul en de tweede stad van Zuid-Korea: Busan. Vanuit Busan kunt u terugkeren naar Seoul of u maakt de oversteek naar Japan. Deze korte Zuid-Korea reis is daarom ook uitermate geschikt voorafgaand aan een Japan arrangement.

Button Lees Meer Zuid Korea

Zuid-Korea Hanbok Gyeongbokgung Palace Seoul

Net twee weken terug van vakantie Seoul en Japan. Een geweldige tijd gehad dankzij de goede organisatie van Iki Travels. Mijn bedoeling was om wat langer in Seoul te blijven maar ik kreeg de kans om w

Lees meer
Mary-Lou

We zijn nu 2 dagen thuis en nog steeds aan het nagenieten van onze prachtige reis door Zuid-Korea. We willen jullie hartelijk bedanken voor het regelen van onze reis en het snelle handelen bij het op

Lees meer
Blanca

De hoeveelheid informatie was zo groot, dat ik het daardoor af en toe pas achteraf zag.

Herman

We kijken terug op een bijzondere en mooie reis in Korea met ons gezin. Bedankt voor het regelen!

Sonja

Er was een tijd dat ik dacht dat er altijd wel iets te mekkeren valt over een reisorganisatie. Vage informatie, plotselinge meerkosten, gedoe over voorwaarden of ellende die pas tijdens de reis de kop

Lees meer
Arjen

Het was goed geregeld en het was een fijn gevoel dat de treinkaartjes er waren toen we aankwamen in Zuid-Korea en Japan. Wel moet ik erbij schrijven dat als ik thuis niet uitgezocht had wat we wilde z

Lees meer
Teun en Ellie

Dankjewel Nadia van Iki Travels voor het zo goed op maat verzorgen van onze onvergetelijke reis naar Zuid-Korea en Japan. Hoogtepunt vonden we het gezamenlijk met de Japanners herdenken van de bom op

Lees meer
Peter