Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief herfst 2019

Nieuwsbrief herfst 2019

Vorige maand is de iki Travels applicatie voor mobiel en tablet gelanceerd! Met trots bieden wij deze app aan al onze reizigers die een rondreis door Japan maken. In de app staat gepersonaliseerde reisinformatie met specifieke gegevens en feitjes voor uw route. Denk hierbij aan hotelinformatie, een uitgebreid transportschema, restaurant tips, een vertaalfunctie en meer. Deze app is uniek voor iki Travels en gaat u veel kostbare tijd en uitzoekwerk besparen tijdens uw reis door Japan.

Lees meer
Nieuwsbrief zomer 2019

Nieuwsbrief zomer 2019

Tohoku natuur en cultuur. Bent u al eens eerder in Japan geweest? Dan is het interessant om uw volgende reis uit te breiden met deze nieuwe bouwsteen. De Tohoku regio, in Noord Honshu, is onder reizigers namelijk nog vrij onbekend, maar heeft prachtige onsen, natuur en tempels. Zeker de moeite waard dus! Breng een bezoek aan de baai van Matsushima, onder de Japanners gezien als één van de mooiste uitzichten van Japan en proef de lokale Soba noodles

Lees meer
Nieuwsbrief lente 2019

Nieuwsbrief lente 2019

Verken Jeju Island op de fiets.

Combineer uw rondreis door Zuid-Korea met deze vierdaagse fietstocht over het eiland Jeju. Jeju is onder de Koreanen zeer geliefd als vakantiebestemming vanwege de vele wandel- en fietspaden die over het eiland lopen. Deze fietstocht, van in totaal zo’n 200km, brengt u langs langgerekte stranden, havens en spectaculaire vulkanische lavasgrotten. Dankzij de goede fietspaden en kustlijn met weinig steile stukken is deze tocht voor iedereen goed te doen.

Lees meer
Nieuwsbrief lente 2018

Nieuwsbrief lente 2018

Relaxen op Iki Island.

Combineer uw rondreis door Japan met enkele dagen op het subtropische Iki Island. Iki Island ligt tussen Kyushu en Zuid-Korea en is goed te bereiken per veerboot. Geniet van de natuurlijke warmwaterbronnen (onsen) en witte zandstranden waar verschillende watersporten aan worden geboden.
Maak een fietstocht over het eiland of vaar met een boot naar het onbewoonde Dragon Island met zijn prachtige rotsformaties.

Lees meer
Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief december 2017

iki Travels wenst u fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar! Vanaf januari 2018 organiseert iki Travels ook individuele Taiwan reizen op maat. De kleurrijke tempels, de levendige nachtmarkten, bijzondere architectuur en de leuke wandelmogelijkheden maken Taiwan een geweldige reisbestemming. Voeg daar de culinaire hoogstandjes van de Taiwanees / Chinese keuken aan toe en de reis kan niet meer stuk.

Lees meer
iki Travels nieuwsbrief winter 2017

iki Travels nieuwsbrief winter 2017

In Sapporo, de moderne hoofdstad van het Noordelijk eiland Hokkaido, wordt ieder jaar in februari het beroemde sneeuw festival gehouden. In 2018 zal het festival plaatsvinden van 5 februari t/m 12 februari. Het festival staat vooral bekend om de prachtige ijs- en sneeuwsculpturen die tentoongesteld staan in het Odori Park.

Lees meer