Golfreizen in Azië

Golf is een van de meest geliefde sporten in het Verre Oosten, er zijn daarom ook honderden banen verspreid over het continent. Wij helpen u graag met het navigeren door het golflandschap in Azië. Wij hebben verschillende golfbanen voor u geselecteerd. Alle banen zijn voorzien van een uitdagend karakter en voldoende uniek om van elke dag een aangename verassing te maken. Met onze maatwerkreizen maken we voor iedere klant een passende reis naar wens.

 

Japan Golfreizen

In Japan waren tot kort voorheen de meeste banen alleen toegankelijk voor leden. Toch begint langzaam maar zeker de Japanse golfwereld zich open te stellen voor non-leden en zelfs het internationale publiek. Mis uw kans dus niet om als een van de eersten een Japanse golfbaan uit te proberen. Geniet van de Zen inrichting die u volledig laat focussen op de 18-holes. Daarnaast kunt u vaak ook genieten van pro-shops, restaurants met traditionele Japanse lekkernijen en andere voorzieningen zoals de traditionele Japanse onsen. De golf cultuur in Japan heeft zich op luxe wijze ontwikkeld. U zult de mooiste banen toch wel vaak op een uur of twee reizen buiten de grote steden vinden.

Golfen in Japan, 5 dagen

Sun Hills Golf Thumbnail JapanDeze golf bouwsteen brengt u van de stalen jungle in Tokyo naar de serene rust en natuur van het Japanse platteland ten noorden van de hoofdstad. Bij deze bouwsteen zult u uitgedaagd worden door de Japans golf courses met hoogte verschillen, bunkers en waterhindernissen.

Vietnam Golfreizen

Sinds 2008 is er een sterke toename aan interesse in golf in Vietnam. Dat hebben ze vooral te danken aan de prijs van ‘Onontdekte Golf bestemming van het jaar’ in 2007 door de IAGTO (International Association of Golf Travel Operators). De voordelige prijzen vergeleken met andere bestemmingen in het Verre Oosten, het aangename klimaat en de grote keuze aan golf banen maakt Vietnam een van de meest geliefde golf bestemmingen in Azië.

Golfen in Noord Vietnam, 5 dagen

Noord Vietnam golf bouwsteenBezoek de hoofdstad Hanoi met een gids en geniet evenals van een cruise langs de UNESCO Halong Bay. Naast het stukje cultuur kunt u ontspannen golf spelen op de prachtige natuur omringde golfbanen in Noord Vietnam.

Button Lees Meer Vietnam

Golfen in Midden Vietnam, 4 dagen

Ervaar de unieke golfbanen in midden Vietnam. Deze golfbanen liggen in de buurt van de de meest historische bestemmingen Hoi An en Hue. Met een halve dag tour door Hoi An, een city tour door Hue en de mogelijkheid om te relaxen aan het strand, is dit de perfecte toevoeging aan uw reis.

Button Lees Meer Vietnam 

Golfen in Zuid Vietnam, 6 dagen

Golf Vietnam Iki TravelsZuid Vietnam staat bekend om zijn prachtige golfbanen en luxe resorts vlak bij het strand. Bezoek de grootste stad van Vietnam, Saigon, en speel een ontspannen rondje golf op de prachtige golfbanen in het zuiden. Na het golfen kunt u heerlijk bijkomen in het resort of aan de witte stranden van Phan Thiet.

Button Lees Meer Vietnam

Cambodja Golfreizen

In Cambodja kunt u het golfen combineren met een bezoek aan Angkor Wat. Het oude tempelcomplex uit de 12e eeuw is op sommige plekken totaal overwoekert door de natuur.

Golfen in Phnom Penh, 5 dagen

Thumbnail Golfen in Phnom Penh 3 dagenLeuk als aanvulling op de natuur en cultuur van Cambodja is deze driedaagse golf bouwsteen in de hoofdstad. Voor een mix van golf van alle levels en een tour van de hoogtepunten in Phnom Penh.

Button Lees Meer Vietnam

Golfen in SIem Reap, 5 dagen

Cambodja Siem Reap GolfTumbnail Golft u graag? Dan is deze 5 daagse golfen in Siem Reap bouwsteen een leuke aanvulling op uw reis door Cambodja. Voeg deze bouwsteen snel toe aan uw reis, voor een mix van golf en relaxatie met een bezichtiging van het indrukwekkende Angkor Wat tempelcomplex.

Button Lees Meer Vietnam

Taiwan Golfreizen

Ook in Taiwan is het mogelijk om te golfen. De prachtige golfresorts zijn erg makkelijk te combineren met een aantal dagen aan het strand. Bekijk snel de mogelijkheden.

Golfen in Taiwan, 5 dagen

Taiwan Golf ThumbnailDeze golf bouwsteen brengt u naar het zuiden van Taiwan waar u nabij Kaoshiung op twee banen gaat spelen, Ta Kang Shan Golf club en Hsin Yi Golf Club. Tot slot brengt u een bezoek aan het Kenting National Park.

Button Lees Meer Taiwan

Danang Golf Club Golfreis
Chi Linh Green noord Vietnam golfreis
Angkor Golf Resort Siem Reap golfreis
cambodja siem riep angkor wat boom
cambodja siem riep angkor wat boom
Jeongsan Vietnam Golf Course