Taiwan natuur rondreis, 18 dagen

Taiwan natuur rondreis

Taipei – Lalashan – Yilan – Shei-Pa National Park – Taroko National Park – Zhiben – Kenting – Alishan – Sun Moon Lake – Taipei 

In deze mooie reis door Taiwan staat de natuur centraal. Houdt u tijdens uw vakantie van prachtig natuur, fietsen, wandelen en een beetje rust? Dan is de Taiwan Natuurreis voor jou.

  • Fiets een rondje om het mooiste meer van Taiwan, Sun Moon Lake
  • Wandel en geniet van de prachtige uitzichten van de bergen Lalashan en Alishan
  • Rust uit op een van de beeldschone stranden van Kenting
  • Badder in de natuurlijke warmwaterbronnen van Zhiben

Deze individuele Taiwan natuurreis van 18 dagen is te boeken vanaf €2.150,– inclusief hotels met ontbijt en alle vervoer ter plaatse.

Onze reizen kunnen uw persoonlijke wensen worden aangepast of zelfs volledig op maat worden samengesteld.

Taiwan Hualien strand

Taiwan Yilan

Taiwan Hualien Qingshui Cliff

Taiwan Taroko Gorge

 

Taiwan natuur rondreis van dag tot dag

Dag 1 Vlucht van Amsterdam/Brussel naar Taipei

Dag 2 Aankomst Taipei
Na aankomst in Taipei wordt u van de luchthaven naar uw hotel in de stad gebracht. Maak een eerste verkennende rondgang door de stad en ga lekker lunchen in een van de vele gespecialiseerde dumpling restaurantjes. ’s Nachts komt Taipei pas echt tot leven. Dat is vooral zichtbaar op de nachtmarkten die bestaan uit een doolhof van straatjes waar u kunt shoppen maar waar u vooral lekker kunt snacken.

Dag 3 Taipei
Begin voor een goed overzicht over de stad in Taipei 101. Met mooi weer is het ook mogelijk om elephant mountain (een berg midden in de stad) te beklimmen. Het uitzicht op de omringende natuurlijke en stedelijke omgeving is adembenemend. Bezoek vervolgens de sfeervolle Longshan tempel en sluit de dag af met een kijkje op de Huaxi nachtmarkt. Het deel van de markt dat “Snake Alley” heet is wel heel bijzonder (rara wat zou er hier verkocht worden).

Dag 4 Taipei – Lalashan
Vandaag staat de huurauto voor u klaar bij uw hotel. Van Taipei rijdt u vandaag naar Lalashan in Taoyuan. Lalashan is een prachtige berg waar u heerlijk kunt wandelen. Er zijn korte en lange wandelroutes die duidelijk zijn aangegeven.

Dag 5 Lalashan
Het is mogelijk om naar de top (meer dan 2,000 meter) van Lalashan te klimmen waar u van het prachtige uitzicht kunt genieten. Onderweg naar de top ziet u unieke bomen en bloemen.

Dag 6 Lalashan – Yilan
De provincie Yilan staat bekend om de rijke Aboriginal geschiedenis en prachtige natuur (rijstvelden, bergen, kust, warmwaterbronnen en watervallen). Een prachtige plek om even tot rust te komen. Aziatische lekkernijen presenteren zich bij de Luodung avondmarkt.

Dag 7 Yilan – Shi-Pa National Park
Shei-Pa National Park is het beste park om een indruk te krijgen van de bergen van Taiwan. Er zijn hier eenenvijftig bergen waarvan de top boven de 3.000 meter hoogte uitsteekt. De twee meest bekende bergtoppen van het park zijn Snow Mountain en Mount Dabajiuan. De laatst genoemde bergtop wordt door verschillende Aboriginals als een heilige plek beschouwd.

Dag 8 Shei-Pa National Park
Ga vandaag lekker wandelen en geniet van de hoge bergen, rivieren, valleien en zeldzame planten en dieren.

Dag 9 Shei-Pa National Park – Taroko National Park
In de middag bereikt u Taroko National Park met daarin de 19 km lange Taroko kloof, hier heeft het water van de rivier een kloof gesleten in de marmeren en granieten wanden. U overnacht midden in het park.

Dag 10 Taroko National Park
Vandaag heeft u alle gelegenheid om het gebied verder te verkennen. Probeer een van de vele wandelingen die hier uitgezet zijn. Routes zijn goed gemarkeerd en de paden zijn goed begaanbaar.

Dag11 Taroko National Park – Zhiben
Na het ontbijt rijdt u langs de oostkust van Taiwan. Wind en water erosie hebben ertoe geleid dat de kust over een lengte van 170 km bijzonder grillig gevormd is. Deze bijzondere geologische vormen gaat u bekijken in Xiao Yeliu, Sanxiantai en Shitiping. Laat in de middag bereikt u Zhiben. Zhiben ligt aan de oostkust en staat bekend om de warmwaterbronnen. Na aankomst is de rest van de dag ter vrije besteding om te genieten van de warme bronnen.

Dag 12 Zhiben – Kenting
In Kenting bent u in het meest zuidelijke puntje van Taiwan beland. Het klimaat is hier (sub)tropisch. Ga lekker zwemmen, snorkelen, duiken of surfen, het kan hier allemaal dus geniet een paar dagen van zon, zee en strand. Ga voor fantastisch strand bijvoorbeeld naar Nanwan Beach (South Bay) of naar Baisha Bay (White Sand Bay).

Dag 13 Kenting
Even geen zin in zon, zee en strand? Bezoek dan de Eluanbi vuurtoren voor panoramische uitzichten over de oceaan. Bezoek ’s avonds de levendige avondmarkt van Kenting.

Dag 14 Kenting – Alishan
U rijdt vandaag van Kenting naar Alishan Nationaal Park. Alishan ligt op 2600 meter hoogte. Het is hier dan ook koeler dan in andere delen van Taiwan en dat maakt het mogelijk dat in deze prachtige omgeving theeplantage zijn aangelegd. Een van ’s werelds bekendste theesoorten; Oolong thee wordt hier verbouwd.

Dag 15 Alishan
Neem het lokale treintje en laat u door het bosrijke gebied voeren of maak een wandeling over het Giant Tree Trail. De gigantische cipressen maken deze wandelroute zeer fotogeniek.

Dag 16 Alishan – Sun Moon Lake
U rijdt naar Sun Moon Lake, het grootste en volgens de Taiwanezen mooiste meer van het eiland. Aan het meer ligt de Wen Wu tempel die gewijd is aan Confucius (meester van de pen) en aan Kuan Ti (meester van het zwaard). Na een rondje om het meer kunt u in de middag de omgeving verder per fiets of te voet verkennen.

Dag 17 Sun Moon Lake – Taipei
Aan het eind van de ochtend arriveert u in Taipei. Voor een actief dagje wandelen tussen de theevelden en een schitterend uitzicht over Taipei neemt u de kabelbaan naar de Maokong Highlands. Tussen de theeplantages zijn diverse wandelroutes uitgezet. Na een fikse wandeling is het goed rusten op de buitenterrassen waar u thee kunt proeven en vanwaar u een prachtig uitzicht heeft op de stad beneden. Aan het eind van de dag wordt uw auto opgehaald bij uw hotel.

Dag 18 Taipei – Amsterdam

Taiwan Hualien strand

Taiwan Yilan

Taiwan Hualien Qingshui Cliff

Taiwan Taroko Gorge

”Taiwan

Taiwan Kenting strand

Taipei Taipei Yangmingshan National Park

Taiwan Kenting strand

 

Taiwan natuur rondreis overzicht

Dag 1 Amsterdam/Brussel – Taipei
Dag 2 Taipei
Dag 3 Taipei
Dag 4 Taipei – Lalashan
Dag 5 Lalashan
Dag 6 Lalashan – Yilan
Dag 7 Yilan – Shei-Pa National Park
Dag 8 Shei-Pa National Park
Dag 9 Shei-Pa National Park – Taroko National Park
Dag 10 Taroko National Park
Dag11 Taroko National Park – Zhiben
Dag 12 Zhiben – Kenting
Dag 13 Kenting
Dag 14 Kenting – Alishan
Dag 15 Alishan
Dag 16 Alishan – Sun Moon Lake
Dag 17 Sun Moon Lake – Taipei
Dag 18 Taipei – Amsterdam /Brussel

Taiwan Hualien strand

Taiwan Yilan

 

Prijs van de Taiwan natuur rondreis:

Afhankelijk van de reisperiode is deze reis al te boeken vanaf €2.150,– per persoon op basis van een tweepersoonskamer.

Verschillende manieren van reizen

Vele mensen, vele wensen, en dus ook vele manieren van reizen. De een gaat voor eenvoudig maar goed, de ander is naast goed ook gestemd op luxe. Daarom hebben we in onze reizen verschillende prijsklassen opgenomen.

€ 2.150,– *** hotels   sfeervolle 3 sterren hotels  
€ 2.250,– **** hotels   comfortabele 4 sterren hotels  
€2.650,– ***** hotels   luxe 5 sterren hotels  

Inbegrepen:

– Transfer van de luchthaven naar uw hotel in Taipei
– Alle overnachtingen zijn inclusief ontbijt
– 14 dagen autohuur in Taiwan
– Transfer van uw hotel in Taipei naar de luchthaven
– In geval van nood is onze agent 24 uur per dag bereikbaar
– Informatiemap en hotellijst (in het Engels en in het Chinees)

Niet inbegrepen:

– Internationale vlucht naar en van Taiwan
– Transfer naar de luchthaven
– Lokale bussen, metro’s, taxi’s 
– Entreegelden en lokale gidsen indien gewenst
– Reis- en annuleringsverzekering
– Administratiekosten € 25 p.p. (Maximaal € 50 per dossier)
– Calamiteitenfonds € 2,50 per dossier

Taiwan Hualien strand

Taiwan Yilan

Taiwan Hualien Qingshui Cliff

 

Werkwijze van iki Travels

Stap 1 Inspiratie

Op onze website vindt u vele rondreizen en bouwstenen op onze bestemmingen ter inspiratie. U krijgt een idee wat u allemaal kunt gaan zien en hoe de reis zal verlopen. Al onze rondreizen en bouwstenen kunnen worden aangepast aan uw wensen. Maak een wensenlijstje met wat u allemaal zou willen gaan doen en zien. Heeft u direct een vraag, aarzelt u dan niet om even te bellen of te mailen met een van onze reisspecialisten. We helpen u graag op weg.

Stap 2 Wensenlijstje

Kies een rondreis met eventuele bouwsteen(en) als voorbeeld die het meest overeenkomt met uw wensenlijstje. U kunt uw lijstje ook nog uitbreiden met wensen ten aanzien van de klasse hotels, excursies en of u een voorstel wilt voor de vluchten naar uw bestemming. Voor ons is het geen enkel probleem om de route van een rondreis aan te passen. Wij maken uw reis 100% op maat. Vermeldt uw suggesties bij de opmerkingen in het offerte aanvraagformulier.

Stap 3 Offerte aanvraag

Achter de button offerte zit het aanvraag formulier voor uw reis. U kunt hier uw persoonlijk gegevens in vullen en de data voor uw reis. Ook kunt u aangeven of u een prijsopgave voor de internationale vlucht wilt of niet. Zo ja, dan moet u wat meer persoonlijke gegevens invullen en dan kunt u de offerte aanvraag verzenden. De offerte is geheel vrijblijvend.

Stap 4 Offerte ontvangen

Wij gaan direct met uw offerte aanvraag aan de slag. Ons streven is een uitgewerkt voorstel met routebeschrijving en prijsopgave aan u toe te sturen binnen 5 werkdagen. Heeft u nog wensen/wijzigingen ten aanzien van de reis in het voorstel dat u heeft ontvangen? Dan passen we die aan totdat u tevreden bent.

Stap 5 Vastleggen van de reis

Bent u enthousiast geworden over de reis in het voorstel en wilt u de reis boeken? Dan kunt u dat doen via de boekingslink in de e-mail met de offerte of via de button “boeken” op onze website. Op het boekingsformulier kunt u ook aangeven of u een reis- en/of annuleringsverzekeringen wilt afsluiten.

Zodra de reis geboekt is, gaan we aan de slag met de reserveringen en ontvangt u van ons een bevestigingsbrief met hotellijst, vliegtickets (indien van toepassing) en de factuur. De aanbetaling voor de reis is 25%, de rest uiterlijk zes weken voor vertrek. Voor door iki Travels geboekte vliegtickets geldt dat de vluchten direct volledig betaald moeten worden zoals ook bij de meeste luchtvaartmaatschappijen het geval is.

Stap 6 Reisbescheiden

Twee tot drie weken voor vertrek ontvangt u van ons de reisbescheidenbrief met daarbij de vliegtickets, hotellijst, vouchers, praktische reistips en de laatste reisinformatie.

Stap 7 Boarding Pass

Met een goed humeur of hopelijk niet compleet gestrest gaat u op de datum van vertrek met uw boarding pass naar de luchthaven. We gaan er van uit dat u een hele mooie reis gaat maken en met een glimlach weer terug komt. Daar doen we het voor.

Taiwan Hualien strand

Taiwan Yilan

Taiwan Hualien Qingshui Cliff

Taiwan Taroko Gorge

 

Taiwan natuur rondreis, 18 dagen

Taiwan natuur rondreis

Taipei – Lalashan – Yilan – Shei-Pa National Park – Taroko National Park – Zhiben – Kenting – Alishan – Sun Moon Lake – Taipei 

In deze mooie reis door Taiwan staat de natuur centraal. Houdt u tijdens uw vakantie van prachtig natuur, fietsen, wandellen en een beetje rust? Dan is deze reis voor jou.

  • Fiets een rondje om het mooiste meer van Taiwan, Sun Moon Lake.
  • Wandel en geniet van de prachtige uitzichten van de bergen Lalashan en Alishan.
  • Rust uit op een van de beeldschone stranden van Kenting.
  • Bader in de natuurlijke warmwaterbronnen van Zhiben.

Deze individuele Taiwan natuurreis van 18 dagen is te boeken vanaf €2.150,– inclusief hotels met ontbijt en alle vervoer ter plaatse.

Onze reizen kunnen uw persoonlijke wensen worden aangepast of zelfs volledig op maat worden samengesteld.

Taiwan natuur rondreis van dag tot dag

Dag 1 Vlucht van Amsterdam/Brussel naar Taipei

Dag 2 Aankomst Taipei
Na aankomst in Taipei wordt u van de luchthaven naar uw hotel in de stad gebracht. Maak een eerste verkennende rondgang door de stad en ga lekker lunchen in een van de vele gespecialiseerde dumpling restaurantjes. ’s Nachts komt Taipei pas echt tot leven. Dat is vooral zichtbaar op de nachtmarkten die bestaan uit een doolhof van straatjes waar u kunt shoppen maar waar u vooral lekker kunt snacken.

Dag 3 Taipei
Begin voor een goed overzicht over de stad in Taipei 101. Met mooi weer is het ook mogelijk om elephant mountain (een berg midden in de stad) te beklimmen. Het uitzicht op de omringende natuurlijke en stedelijke omgeving is adembenemend. Bezoek vervolgens de sfeervolle Longshan tempel en sluit de dag af met een kijkje op de Huaxi nachtmarkt. Het deel van de markt dat “Snake Alley” heet is wel heel bijzonder (rara wat zou er hier verkocht worden).

Dag 4 Taipei – Lalashan
Vandaag staat de huurauto voor u klaar bij uw hotel. Van Taipei rijdt u vandaag naar Lalashan in Taoyuan. Lalashan is een prachtige berg waar u heerlijk kunt wandellen. Er zijn korte en lange wandelroutes die duidelijk zijn aangegeven.

Dag 5 Lalashan
Het is mogelijk om naar de top (meer dan 2,000 meter) van Lalashan te klimmen waar u van het prachtige uitzicht kunt genieten. Onderweg naar de top ziet u unieke bomen en bloemen.

Dag 6 Lalashan – Yilan
De provincie Yilan staat bekend om de rijke Aboriginal geschiedenis en prachtige natuur (rijstvelden, bergen, kust, warmwaterbronnen en watervallen). Een prachtige plek om even tot rust te komen. Aziatische lekkernijen presenteren zich bij de Luodung avondmarkt.

Dag 7 Yilan – Shi-Pa National Park
Shei-Pa National Park is het beste park om een indruk te krijgen van de bergen van Taiwan. Er zijn hier eenenvijftig bergen waarvan de top boven de 3.000 meter hoogte uitsteekt. De twee meet bekende bergtoppen van het park zijn Snow Mountain en Mount Dabajiuan. De laatst genoemde bergtop wordt door verschillende Aboriginals als een heilige plek beschouwd.

Dag 8 Shei-Pa National Park
Ga vandaag lekker wandellen en geniet van de hoge bergen, rivieren, valleien en zeldzame planten en dieren.

Dag 9 Shei-Pa National Park – Taroko National Park
In de middag bereikt u Taroko National Park met daarin de 19 km lange Taroko kloof, hier heeft het water van de rivier een kloof gesleten in de marmeren en granieten wanden. U overnacht midden in het park.

Dag 10 Taroko National Park
Vandaag heeft u alle gelegenheid om het gebied verder te verkennen. Probeer een van de vele wandelingen die hier uitgezet zijn. Routes zijn goed gemarkeerd en de paden zijn goed begaanbaar.

Dag11 Taroko National Park – Zhiben
Na het ontbijt rijdt u langs de oostkust van Taiwan. Wind en water erosie hebben ertoe geleid dat de kust over een lengte van 170 km bijzonder grillig gevormd is. Deze bijzondere geologische vormen gaat u bekijken in Xiao Yeliu, Sanxiantai en Shitiping. Laat in de middag bereikt u Zhiben. Zhiben ligt aan de oostkust en staat bekend om de warmwaterbronnen. Na aankomst is de rest van de dag ter vrije besteding om te genieten van de warme bronnen.

Dag 12 Zhiben – Kenting
In Kenting bent u in het meest zuidelijke puntje van Taiwan beland. Het klimaat is hier (sub)tropisch. Ga lekker zwemmen, snorkelen, duiken of surfen, het kan hier allemaal dus geniet een paar dagen van zon, zee en strand. Ga voor fantastisch strand bijvoorbeeld naar Nanwan Beach (South Bay) of naar Baisha Bay (White Sand Bay).

Dag 13 Kenting
Even geen zin in zon, zee en strand? Bezoek dan de Eluanbi vuurtoren voor panoramische uitzichten over de oceaan. Bezoek ’s avonds de levendige avondmarkten in de straten van Kenting.

Dag 14 Kenting – Alishan
In rijdt vandaag van Kenting naar Alishan Nationaal Park. Alishan ligt op 2600 meter hoogte. Het is hier dan ook koeler dan in andere delen van Taiwan en dat maakt het mogelijk dat in deze prachtige omgeving theeplantage zijn aangelegd. Een van ’s werelds bekendste theesoorten; Oolong thee wordt hier verbouwd.

Dag 15 Alishan
Neem het lokale treintje en laat u door het bosrijke gebied voeren of maak een wandeling over het Giant Tree Trail. De gigantische cipressen maken deze wandelroute zeer fotogeniek.

Dag 16 Alishan – Sun Moon Lake
U rijdt naar Sun Moon Lake, het grootste en volgens de Taiwanezen mooiste meer van het eiland. Aan het meer ligt de Wen Wu tempel die gewijd is aan Confucius (meester van de pen) en aan Kuan Ti (meester van het zwaard). Na een rondje om het meer kunt u in de middag de omgeving verder per fiets of te voet verkennen.

Dag 17 Sun Moon Lake – Taipei
Voor een actief dagje wandelen tussen de theevelden en een schitterend uitzicht over Taipei neemt u de kabelbaan naar de Maokong Highlands. Tussen de theeplantages zijn diverse wandelroutes uitgezet. Na een fikse wandeling is het goed rusten op de buitenterrassen waar u thee kunt proeven en vanwaar u een prachtig uitzicht heeft op de stad beneden. Aan het eind van de dag wordt uw auto opgehaald bij uw hotel.

Dag 18 Taipei – Amsterdam

Taiwan natuur rondreis overzicht

Dag 1 Amsterdam/Brussel – Taipei
Dag 2 Taipei
Dag 3 Taipei
Dag 4 Taipei – Lalashan
Dag 5 Lalashan
Dag 6 Lalashan – Yilan
Dag 7 Yilan – Shei-Pa National Park
Dag 8 Shei-Pa National Park
Dag 9 Shei-Pa National Park – Taroko National Park
Dag 10 Taroko National Park
Dag11 Taroko National Park – Zhiben
Dag 12 Zhiben – Kenting
Dag 13 Kenting
Dag 14 Kenting – Alishan
Dag 15 Alishan
Dag 16 Alishan – Sun Moon Lake
Dag 17 Sun Moon Lake – Taipei
Dag 18 Taipei – Amsterdam /Brussel

Prijs van de Taiwan natuur rondreis:

Afhankelijk van de reisperiode is deze reis al te boeken vanaf €2.150,– per persoon op basis van een tweepersoonskamer.

Verschillende manieren van reizen

Vele mensen, vele wensen, en dus ook vele manieren van reizen. De een gaat voor eenvoudig maar goed, de ander is naast goed ook gestemd op luxe. Daarom hebben we in onze reizen verschillende prijsklassen opgenomen.

€ 2.150,– *** hotels   sfeervolle 3 sterren hotels  
€ 2.250,– **** hotels   comfortabele 4 sterren hotels  
€2.650,– ***** hotels   luxe 5 sterren hotels  

Inbegrepen:

– Transfer van de luchthaven naar uw hotel in Taipei
– Alle overnachtingen zijn inclusief ontbijt
– 14 dagen autohuur in Taiwan
– Transfer van uw hotel in Taipei naar de luchthaven
– In geval van nood is onze agent 24 uur per dag bereikbaar
– Informatiemap en hotellijst (in het Engels en in het Chinees)

Niet inbegrepen:

– Internationale vlucht naar en van Taiwan.
– Transfer naar de luchthaven
– Lokale bussen, metro’s, taxi’s enz.
– Entreegelden en lokale gidsen indien gewenst.
– Reis- en annuleringsverzekering.
– Administratiekosten € 25 p.p. (Maximaal € 50 per dossier).
– Calamiteitenfonds € 2,50 per dossier.

Werkwijze van iki Travels

Stap 1 Inspiratie

Op onze website vindt u vele rondreizen en bouwstenen op onze bestemmingen ter inspiratie. U krijgt een idee wat u allemaal kunt gaan zien en hoe de reis zal verlopen. Al onze rondreizen en bouwstenen kunnen worden aangepast aan uw wensen. Maak een wensenlijstje met wat u allemaal zou willen gaan doen en zien. Heeft u direct een vraag, aarzelt u dan niet om even te bellen of te mailen met een van onze reisspecialisten. We helpen u graag op weg.

Stap 2 Wensenlijstje

Kies een rondreis met eventuele bouwsteen(en) als voorbeeld die het meest overeenkomt met uw wensenlijstje. U kunt uw lijstje ook nog uitbreiden met wensen ten aanzien van de klasse hotels, excursies en of u een voorstel wilt voor de vluchten naar uw bestemming. Voor ons is het geen enkel probleem om de route van een rondreis aan te passen. Wij maken uw reis 100% op maat. Vermeldt uw suggesties bij de opmerkingen in het offerte aanvraagformulier.

Stap 3 Offerte aanvraag

Achter de button offerte zit het aanvraag formulier voor uw reis. U kunt hier uw persoonlijk gegevens in vullen en de data voor uw reis. Ook kunt u aangeven of u een prijsopgave voor de internationale vlucht wilt of niet. Zo ja, dan moet u wat meer persoonlijke gegevens invullen en dan kunt u de offerte aanvraag verzenden. De offerte is geheel vrijblijvend.

Stap 4 Offerte ontvangen

Wij gaan direct met uw offerte aanvraag aan de slag. Ons streven is een uitgewerkt voorstel met routebeschrijving en prijsopgave aan u toe te sturen binnen 5 werkdagen. Heeft u nog wensen/wijzigingen ten aanzien van de reis in het voorstel dat u heeft ontvangen? Dan passen we die aan totdat u tevreden bent.

Stap 5 Vastleggen van de reis

Bent u enthousiast geworden over de reis in het voorstel en wilt u de reis boeken? Dan kunt u dat doen via de boekingslink in de e-mail met de offerte of via de button “boeken” op onze website. Op het boekingsformulier kunt u ook aangeven of u een reis- en/of annuleringsverzekeringen wilt afsluiten.

Zodra de reis geboekt is, gaan we aan de slag met de reserveringen en ontvangt u van ons een bevestigingsbrief met hotellijst, vliegtickets (indien van toepassing) en de factuur. De aanbetaling voor de reis is 25%, de rest uiterlijk zes weken voor vertrek. Voor door iki Travels geboekte vliegtickets geldt dat de vluchten direct volledig betaald moeten worden zoals ook bij de meeste luchtvaartmaatschappijen het geval is.

Stap 6 Reisbescheiden

Twee tot drie weken voor vertrek ontvangt u van ons de reisbescheidenbrief met daarbij de vliegtickets, hotellijst, vouchers, praktische reistips en de laatste reisinformatie. 

Stap 7 Boarding Pass

Met een goed humeur of hopelijk niet compleet gestrest gaat u op de datum van vertrek met uw boarding pass naar de luchthaven. We gaan er van uit dat u een hele mooie reis gaat maken en met een glimlach weer terug komt. Daar doen we het voor.

familiereis Taiwan iki Travels