Vluchten Cambodja

In 12 uur naar de andere kant van de wereld

Vanuit Nederland zijn er geen rechtstreekse vluchten naar Cambodja. Wel zijn er diverse luchtvaartmaatschappijen, die vluchten met een tussenstop naar Phnom Penh en Siem Riep aanbieden. Ook kunt u op Ho Chi Minh City in Vietnam vliegen en overland naar Cambodja.

Zo kunt u kiezen uit o.a. KLM, Cathay Pacific, China Southern airlines, Singapore airlines, Malaysia airlines, Lufthansa en Vietnam airlines.

Stopovers

U kunt van zo’n tussenstop profiteren, door uw reis naar Cambodja te combineren met één van de andere wereldsteden in Azië. Alle luchtvaartmaatschappijen bieden in de steden waar zij een tussenstop maken voordelige arrangementen aan, stopovers genaamd.

Zo zou u bijvoorbeeld met KLM en China Southern airlines kunnen vliegen en enkele dagen in Beijing de Verboden Stad en de beroemde Chinese muur kunnen gaan bezichtigen. Of een korte stop in de bruizende stad Shang Hai.

Nog even shoppen in Hong Kong met Cathay Pacific of het altijd levendige Bangkok met KLM of Eva air.

Met Singapore airlines en Malaysia airlines kunt u een stopover in Singapore of Kuala Lumpur maken.

De beste vlucht met de beste prijs

Voor alle vluchten geldt dat dit lijnvluchten zijn met gerenommeerde maatschappijen, waarbij zeker de Aziatische luchtvaartmaatschappijen tot de beste van de wereld behoren. Deze luchtvaartmaatschappijen zitten in de vakantieperiodes dan ook zeer snel volgeboekt en moeten het niet van last minute aanbiedingen hebben. De tickets kunnen dan ook een stuk duurder worden naar mate u later boekt.

Elke luchtvaartmaatschappij werkt met verschillende prijsklassen in hetzelfde vliegtuig en wie het eerst boekt krijgt de goedkoopste klasse. Naar mate het vliegtuig voller raakt stijgt de prijs.

Bij het maken van een offerte, zoeken wij alvast een geschikte vlucht voor u en we kunnen deze vlucht voor u enkele dagen in optie houden, waardoor u gegarandeerd op reis kunt.

Wij hebben enkele voorbeeld rondreizen samengesteld, waarin we cultuur en natuur afwisselen.

Vluchten cambodja reizen iki Travels
Vluchten cambodja reizen iki Travels
Vluchten cambodja reizen iki Travels